sbin.blogg.se

Hey dudes! :D vi är två sköna och spontana bruds på snart 16 år som fick för oss att vi ville börja blogga tsm. Vi kanske inte kmr att blogga varje dag, men hoppas ändå att ni gillar det ni får läsa ^^ ha en bra lässtund o hoppas att ni stannar/återkommer hahah! Puss hej! ;)

Längesen!

Kategori: Allmänt

Hej! Nu var de ett tag sen vi skrev! Har inte hunnit och inte haft så bra internet så har inte kunnat skriva nåt. Men ska försöka bli bättre. Helgen i Västerås va grym, de va ungefär 15000 bilar på området, och då överdriver jag inte! Det e hur mkt folk som helst som flyger dit sina bilar bara över helgen, vissa har till och med kört :O de va nån som hade kört från Tyskland och ngn från typ England. Idag har de inte hänt så mkt, kom hit lite mer folk till byn. De va sol en stund men sen kom regnet -.- e så jävla trött på regnet nu!! Vill ha sol! Just nu e jag sjukt rastlös, tänkte ta en sväng med hunden, men vet inte om man möter björnen då. Men vi hörs senare babes! Pusss ❤ //Sara

Vad duktig jag är på att uppdatera! :O XD

Kategori: Allmänt

Hej alla och sry för att jag e skit dåååålig på att blogga men har typ fullt upp så är typ aldrig inne på dagarna.
Det e sjukt nice väder här uppe så dagarna har spenderats ute i solen.
Har inte sett ngn björn än iaf, imorn drar vi iaf till Sala/Västerås och där kmr vi va till söndag så de kmr bara bli mobil bloggning, så skriver när jag har tid. Skulle egentligen åkt ner till Sthlm på söndag men skiter i de och åker upp hit ist, för de kmr förmodligen upp mer folk hit som vi känner nästa vecka och vill träffa dom..
Jag har inte berättat exakt vart jag e men jag befinner mig i ett hus typ ''mitt i skogen'' har inte ens internet på min lur. Byn e ganska så liten så alla känner alla ;) Älskar att va här för de e så sjukt lugnt!
Hoppas alla har mår bra och kan njuta av sommaren!
Men vi hörs kanske mer imorn elr nåt, får se hur de blir ;)
Puss på er sötnosar! ♥
//S

Goodnight!

Kategori: Allmänt

/ ida ♥

Hej hej hej =D

Kategori: Allmänt

Hej mina hjärtan! Jag är fullt medveten om att jag är sämsta bloggaren i hela universum. Har inte uppdaterat på typ 2 dagar, förlåt för det. Det är tur att Sara finns iaf. Sitter och snackar med henne just nu, vi försöker lösa lite saker. Hahahah, allt jag kan säga är att jag har trasslat till det som fan, med mitt ex. :(
 
Bjuder på en bild på Sara o mig, det här är för typ exakt 1 år sedan, när vi var på en kryssning till typ Tallinn I think(?)
Aja... Hoppas ni har det bra!
 Vi hörs snart igen =)
Puss puss
/Ida

Bjöööööörnar! :O

Kategori: Allmänt

Hello babes!
Sitter just nu och inte gör så mkt, lyssnar på musik och bara chillar.
Försöker kolla om jag ser ngn björn men har inte sett ngn än, vi har typ 1 hona + 2 björn ungar i närheten elr egentligen så finns dom på våran gård. Så vem vågar gå ut nu?
Tänkte gå en sväng med hunden, men kör på de imorn ist..
Imorn tror jag inte att de händer så mkt, vi kanske måste åka till ljusdal men vet inte än.
Vi hörs mer imorn iaf ;)
//Sara

Big Lake Run yesterday!

Kategori: Allmänt

Hej hej! 
Sry för att jag har varit skit dålig på att skriva, men hann inte skriva nåt igår, passade på att umgås med alla eftersom jag inte träffar vissa av dom så ofta. Dagen spenderades mesta dels av att sitta i bilen, men vi drog ner på byn och kollade på massa bilar på kvällen. Sitter just nu kvar i Rättvik hemma hos min faster, så vi ska väl börja packa och åka uppåt om en stund. Åker med min pappas fru och min lillebror upp eftersom att pappa ska åka mot Sthlm. Fick även träffa en kompis igår som jag inte har träffat på jag vet inte hur länge. 
Där fick ni veta lite om igår iaf.
Men vi kanske hörs lite senare. 
Puss! :*
//S